Espacio abiertoPSPV-PSOE

Tornar a ser referent. Por Adela Margallo 

Per a tornar a ser un referent en nostra societat devem recordar per a que se crea el PSOE, per a ser protagonista de la lluita de classes i mai per a ser benevolos en les injusticies. 

Devem buscar l’ exit, i estant comodes mai es conseguix.

Tenim que cridar mes l’ atenció, en estos moments tan dificils que hem passat i seguim passant, la societat necessita ajuda, i no l’ ha trobat en nosaltres, al meyns no la suficient, esta clar pels vots que hem conseguit.

Estic cansada de sentir veus de este partit dient » NO ESTEM DE MODA, I NO SABEM PERQUE», en cara de derrotats, aço, no val, sino servix per pendre decisions en determinació, per solucionar el problema que tenim.

Val, ser valents, val buscar l’ éxit, val ser els millors, i per aixó hi ha que ser responsables i generosos, i renovar a qui faça falta, renovar, sino se esta de moda, «renovarse o morir».

Pense en els sillons de que tant es parla ultimament, els sillons son bons (deuen ser-ho), deuen ser la ferramenta per canviar esta societat, pero per supost ocupats per les millors persones, les més preparades i sense ninguna por a defendre els interessos de la gent per damunt de consevol interes personal.

I així, amb determinació, valentia i constància, tornar a ser el referent d’esquerres.

Adela Magalló, es secretaria de igualdad de la Ribera Alta y miembro del Conite Nacional del PSPV-PSOE

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad