Amb valentía! Per Enric Escuder, Benicarlo (Castello)

IMG_2580.JPG

AMB VALENTIA.
Tots estem convençuts que les primàries obertes del PSPV han estat un exercici de democràcia i d’obertura del Partit Socialista a la societat. Ara animem un procés de regeneració política que aporte transparència i aparte la corrupció de la noble dedicació a la res pública. La conferència política del mes de novembre ’13 assegurava la solidesa dels principis socialdemòcrates que ens guien. I un procés de primàries, no el primer a nivell d’Espanya, abocava amb l’elecció del Secretari General del PSOE.
Malgrat això els ciutadans no traslladen la seua confiança i això es reflexa en una tendència a la baixa en la intenció de vot.
Els propers mesos han d’ésser la demostració palpable que el Partit està al servei de la societat, que res no s’amaga darrere de les nostres paraules sino l’ànim d’ajudar, de resoldre problemes, la voluntat de major transparència, de més democràcia. Això es concreta en accions dels nostres responsables i militants allà on tenen responsabilitat de governar, defugint les paraules buides i els discursos intranscendents. El Partit servix si contribuix a la millora de la societat, en cas contrari, caldrà revisar el paradigma fundacional.
En els propers mesos, amb una actitut valenta, sense motxilles, posant per davant els interessos col.lectius i generals, dels particulars I corporatius, els nostres órgans de govern, els candidats I les candidates, Ximo Puig al capdavant, demostraran què volem fer els socialistes, a quin model de societat aspirem i com hem estat capaços d’apartar de l’organització dèries neoliberals, formes d’actuar impròpies i persones corruptes.
Una mirada franca, un comportament lleial, sense llast, una paraula compromesa, una il.lusió per fer desaparèixer la por, faran retornar la socialdemocràcia al cor dels valencians.

J. Enric Escuder
Membre Comité Nacional PSPV

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad