FRANCESC ROMEU, FALLA CID AMB PILAR I RAFA

Hi hà en marxa una recollida de signatures a

http://www.fallas.com/unesco/index-va.php

per donar suport a la candidatura de les Falles de València perquè la Unesco inscriga aquesta singular festa en la llista representativa del patrimoni cultural immaterial de la humanitat.

Mentre escric este post ja hi han mes de 11.400 signatures arreplegades!. Hem de donar les gràcies als fallers i falleres que es passen tot un any treballant de valent per la falla, un gran esforç que s’oblida de sobte quan planten els monuments.

FRANCESC ROMEU- FALLA EL PILAR

A més, encara que sone sols a festa, amb el seu esforç es meneja part de l’economía valenciana, els artistes fallers, els coheters, els telers de seda, modistes, les mantes morellanes, floristes, músics, sabaters, impremtes, perruqueríes, xurreríes….. i també, com no, atrauen el turisme, s’omplin bars i restaurants, hotels, transports…

Sí a les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat!!!!, que tingau bon día de Sant Josep, Visquen les Falles i Visquen els fallers i falleres que ho fan possible!!

5 comentarios en «Les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat.»

  1. ¡’Hola Francesc!, por supuesto , mucho ánimo y a seguir, defendiendo y apoyando nuestra cultura y nuestras tradiciones.

  2. Gracias a compañeras como Pili, Manoli y un largo etcetera he llegado a entender mejor el mundo de las fallas, de una gran parte de la fiesta valenciana. Siempre he creido que fue un error de la izquierda salir de ese ámbito social, festivo y cultural.

Los comentarios están cerrados.