Cospedal visita avui Gandía. No sabem si amb la intenció d’evidenciar que Rajoy no té cap ganes de trepitjar aquesta Comunitat o amb la de transmetre aqueix mateix missatge als seus companys de partit, a els qui ella tampoc sembla tenir massa afecte.


Qüestions internes apart, la seua visita, a més de ser de ‘cortesia’, hauria de servir perquè deixara clars alguns conceptes i mesures que els valencians estan desitjant saber, lluny de les mentides a les quals el PP ens té acostumats últimament. Podria explicar, per exemple, si està a favor de la privatització de la sanitat que planteja Fabra i de les retallades que està aplicant en educació. Si està a favor, que ens explique clarament en què consisteixen, amb dades reals. I, si no ho està, que ho diga també i obligue al PP valencià a rectificar.


De la mateixa manera, esperem explicacions del PP de Gènova, aqueix que Cospedal representa, sobre qüestions tan importants per a nosaltres com el finançament autonòmic o la inversió en infraestructures, en les quals aquest Govern del PP ens està deixant a la cua.


Si no ve per res d’açò i la seua visita és pura cortesia, haguera sigut millor que es quedara en la seua casa senyora Cospedal. No necessitem que venja més gent a enganyar-nos, ja tenim bastant amb el PP d’ací i amb l’herència que ens deixen les seues quasi 18 anys al capdavant de la Generalitat.